Cloud Services

H ThinkRIT έχει διαμορφώσει ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον τεχνολογικών λύσεων αιχμής με αποτέλεσμα να «οδηγεί το μέλλον σήμερα». Προσφέρει στη σύγχρονη επιχείριση το «εφυές» ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να αξιοποιήσει με στρατηγικό & ευέλικτο τρόπο τα πλεονεκτήματα του cloud computing. Το «σύννεφο» αποτελεί παγκοσμίως το νέο επιχειρησιακό μοντέλο που αλλάζει δομικά τον τρόπο που η Αγορά μέχρι πρότινος προσέγγιζε τις ΙΤ υποδομές (hardware και software).

Η ThinkRIT με την πολύχρονη εμπειρία της & τις πιστοποιημένες συμβουλευτικές υπηρεσίες της μετατρέπει στοχευμένα για κάθε επιχείρηση τις τεχνολογικές υποδομές & τις εφαρμογές της σε πραγματική επένδυση στο «σύννεφο». Έτσι, προσφέρει σε κάθε συνεργάτη της έναν «έξυπνο» μοχλό ανάπτυξης & αποδοτικότητας υπηρεσιών με κόστος ευθέως ανάλογο της χρήσης τους. Πλέον, ελαχιστοποιούνται τα παραδοσιακά υψηλά κόστη κτήσης & συντήρησης για την υλικοτεχνική υποδομή (hardware/software) της επιχείρησης. Παράλληλα, διασφαλίζεται με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους & σε συγκεκριμένα επίπεδα ποιότητας παροχής υπηρεσίας (SLA) η επιζητούμενη, αλλά σήμερα ακριβή, υψηλή διαθεσιμότητα τεχνολογικών υποδομών. Ο τρόπος διάθεσής πραγματοποιείται με τη μορφή υπηρεσίας (Infrastructure as a Service / Software as a Service), χωρίς να απαιτείται κάποια εγκατάσταση ή αγορά εξοπλισμού. Το κόστος κάθε υπηρεσίας υπολογίζεται με βάση την χρήση της και καταβάλλεται μηνιαίως (Pay per month).

Ουσιαστικά, η ThinkRIT με τις επιχειρηματικές υπηρεσίες “cloud” προσφέρει on-line υπηρεσίες, με ασφαλή και αδιάλειπτη παροχή ΙΤ υποδομών, στις οποίες η πρόσβαση είναι άμεση μέσα από εύχρηστα εργαλεία χρήσης, παρακολούθησης και διαχείρισης. Από την πλευρά της η επιχείρηση το μόνο που χρειάζεται είναι ένα username & password ώστε να έχει στη διάθεσή της οποιαδήποτε υπηρεσία αξιολογεί ως αναγκαία. Αναφορικά με την πρόσβαση στις Cloud εφαρμογές, αυτή υποστηρίζεται γεωγραφικά εντός του ελλαδικού χώρου, ενώ δεν υπάρχουν χρονικές δεσμεύσεις. Τα στελέχη της κάθε επιχείρησης μπορούν εύκολα από οποιαδήποτε συσκευή (PCs, Laptops, Smartphones, Tablets, κ.α.) μέσω Διαδικτύου να επιτυγχάνουν άμεση πρόσβαση στις εφαρμογές ή στα δεδομένα που κάθε φορά χρειάζονται με απόλυτη ευελιξία και ασφάλεια.

ESPA
Μετάβαση στο περιεχόμενο